lørdag 7. november 2009

Pose- og babymani :o)

Jeg har fått et kraftig "nesting" syndrom over meg og jeg planlegger stort og smått som har med den lille prinsessens ankomst å gjøre. Jada.... jeg vet det er lenge igjen.... men man trenger jo ikke være ute i siste liten med alt heller ;o)

Det har blitt noen innkjøp også, som bæresele, sengetøy, senge-himmel og -kant, voksi-pose og et par nusselige og supermyke rosa sett i plysj-stoff. Etter jul skal jeg kjøpe en hvit hylle og en stol på Ikea til å ha på babyrommet. Geir har også lovt meg at det skal bli et strøk eller to med maling på veggene. Enn så lenge får jeg kose meg med litt sy-saker og har så langt sydd et fleecepledd og noen oppbevaringsposer. Den søte kaninen er også nyinnkjøpt for anledningen ;o)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Litt nesting syndrom, ya right!!!!! Nå må du ikke kjøpe så mye at det ikke blir noe igjen for oss andre. Men skjønner godt at du gleder deg.

Så fint du har sydd, rett og slett nydelig var det. Et spørsmål, de posene med de plastringene, måtte du ha verktøy?? Jeg har ikke prøvd meg på dem ennå men de er utrolig fine..... :)

Ann-Karin sa...

Du trenger ingen verktøy til ringene. Det følger med en liten rund "brikke" som du tegner rundt der du vil ha ringen. Så klipper du hull inni sirkelen og klemmer på plass for- og bakstykke av ringen! Enkelt og elegant :) Skal ha flere av de ringene i forskjellig str. De posene var superenkle og morsomme å sy! Mønsteret kan enkelt forminskes eller forstørres også.
klem

Kystkvinnen sa...

Husk på at det er jul snart og vi skal ha penger til å bake julekaker. :o))))Ellers støtter jeg det hilde sier.Raveie