lørdag 21. november 2009

Litt sysaker har det også blitt tid til

Jeg har hodet inni en rosa sky for tiden, og det resulterer også i at det blir mest babyutstyr som blir sydd. Tøyet til babysmekkene har jeg fått tak i fra Sveits, da en venninne som er derfra fikk mamma'n sin på besøk sist helg. Undersiden er av jersy og oversiden er av en slags frote-flece som er utrolig myk og deilig. Har også sydd et par i velur (den aller lyseste) Det ble totalt 8 stykker.

Tuva har fått ny gardin på rommet sitt og det ble en bit tøy til overs. Jeg fant fram noe annet bomullsstoff og en blondebit som matchet, og sydde dynetrekk til prinsessa som ventes :o)
3 kommentarer:

Anonym sa...

Så fine de ble :) Glemte å spørre deg men hadde du mønster? Nydelig stoff. Utrolig søtt det sengesettet, men så er jo det stoffet veldig fint. Nesten så jeg angrer på at jeg ikke kjøpte av det også når jeg var inne på S&S. Veldig gøy og se hva du lager.
Klem :O)

Ann-Karin sa...

Jeg fikk mønster av mamma'n til Cornelia. Hun hadde sett en sånn smekke og lagde seg sitt eget mønster. jeg kan sende deg det hvis du vil, men jeg har det bare i str. baby

Christine sa...

Hei Ann Karin,

Jeg kom over bloggen din i min jakt på kule par. Jeg er nemmelig i en castinprosess der jeg leter etter par til et nytt humorprogram som skal gå på TV Norge. Jeg leter etter helt normale, stabile par med uvorstemmelser som folk flest. Par som diskuterer og er uenige grunnet mannen/konas prioreringer på bruk av fritid for eksempel. Håper du kan ta deg tid til og skumme gjennom mailen, kanskje er du/dere den jeg er på jakt etter, eller kanskje du kjenner noen som kunne egne seg.
Generellt om konseptet:

Feelgood Scene, Film og TV er i gang med et nytt TV-program, som skal ta seg av samlivets små hverdagslige diskusjoner. Vi søker dermed par mellom ca 20 og 60 år i alle fasonger og legninger.
Hovedkriteriet er at dere bør være et stabilt par, men at dere som kjærester flest har noen uoverensstemmelser som dere ønsker å få avgjort en gang for alle. I dette programmet kan dere få lagt frem saken for et kjendispanel, som diskuterer seg frem til hvem de mener har mest rett. Deretter gir de medhold til den ene eller andre parten.

Som par må dere være genuint glad i og trygge på hverandre. "Konfliktene" bør være relativt ufarlige, gjerne morsomme, og ikke gå på forholdet løs, da dette er et uhøytidelig og humoristisk program. Partene må kunne redegjøre for hver sin side av saken, og argumentere godt for å forsvare sitt standpunkt. Her snakker vi om kona som føler seg mindre prioritert enn sin svigermor, uenigheter i oppdragelsen av hundene, samboerparet som ikke blir enige om hvor i landet de skal bo eller ender spillkvelden alltid med krangling om regler eller hvem som er vinner.

Dersom dere kjenner til par som kunne egnet seg, eller om dette vekket deres interesse til og delta, er det bare og sende meg en mail, så tar jeg kontakt for en uforpliktende prat.

Ha en fortsatt fin dag og lykke til med videre blogging.

Vennlig hilsen

---------------------------------
Christine Sand
Casting, Feelgood Scene, Film og Tv
christine@feelgoodmail.no