mandag 25. mai 2009

Nye prosjekter

Nå er vi endelig i gang med å bygge loft! Etter litt forprosjektering med hjelp fra svigerfar Oddmund fikk vi satt opp en material liste og leverte den til den lokale trelasten. Her fikk vi 20% rabatt på ALT av materialer og verktøy som vi trenger i løpet av byggeperioden. De første materialene er allerede i hus og vi har startet med å legge rupanel til undergulv.
Men det var ikke bare, bare å få de plankene inn på loftet. Oddmund stod på bakken og leverte gulvbordene opp til Geir som stod på balkongen i 2.etasje, han sendte det videre til meg som satt i vinduet oppe på loftet, og jeg sendt det inn til Eva som stablet over 60 m2 med rupanel. Hvis noen hadde sett oss fra lufta hadde vi sikkert lignet små arbeidsomme maur som bygger ut maurtua til kommende slekter!! He, he :oD
Siden det er et råloft er det sprytet inn masse blåseull som ytterisolasjon over bjelkelaget og dette må fjernes for å fa lagt gulv. Det er bare det at det klør og svir noe så jæ.... og siden Geir er allergisk må jeg ta alt selv. Heldigvis fikk jeg god hjelp av svigermor Eva :o)

Hvis det er andre slektninger eller venner som føler for å ta i et tak er alle hjertlig velkommen ;o)

4 kommentarer:

Kystkvinnen sa...

Det skjer da alltid noe i det stenerske hjem.
Må jo si at forprosjekteringen har da mangler. For å få noe ekstra hender må det sies i fra i GOOOD tid. Når et ikke skjer,uteblir de armene. Uansett lykke til og jeg er storimponert over kapasitetern dere har.

Anonym sa...

Ja fra Arendal kan det godt komme mer hjelp :) Det er bare som Mary sier og si ifra med litt god margin så klarer vi å stille. Supert at dere er igang, dette vil bety mye for dere i forhold til boareal. You go!!!!

Kent sa...

Jau du ska tru æ føl kalle her.:-)
Utruli ka man kan få t me nokka planlegging.
Ska sjekk nå billetter så får vi ha oss ei dugnadshælg litt utpå.
Og du veit vel ka dugnad innebær kjære søster?

Syrilla sa...

Er det grilling du mener Kent? ;o) Det skal det nok bli ei råd med