torsdag 7. mai 2009

Vårferie på Sortland

Nå har vi kommet til mamma på Sortland og dagen startet 05.15 med at Tuva erklerte at "nå er det dagen Mimmi, vi må stå opp og se på barnetv!" Etterhvert som resten av huset våknet og stod opp spiste vi havregrøt til frokost før vi satte oss ut på terassen for å nyte vårsola. Geir mener at lufta er både klarere og friskere her oppe og trekker dype åndedrag for riktig å understreke utsagnet. Utsikten er upåklagelig! Nordlandsfjellene ligger majestetisk med sine snøkledde topper uti havet og omkranser Den Blå Byen, mens mai-solas stråler lokker fram krokus i plenen, "gåsunger" på selja og "musører" på bjørka.



I går fikk vi melding om at Bella lever herrens glade dager på sørlandet sammen med Eva og Oddmund (svigermor og svigerfar) Bella tasser i helene på Eva hele tiden og viker ikke fra henne ett sekund! Når Oddmund prøver å snakke til henne snur hun seg bort og later som hun ikke hører han. Disse puddlene våre er ikke så veldig sære... eller? ;o)
Jeg skal ringe Birgitte på Labben Kennel litt senere i dag for å høre hvordan Balder har det. JEg fikk et veldig godt intrykk da jeg var å leverte han. Kennelen ligger i enden av veien litt inni skogen og huset til hundene var kjempeflott! Utenfor var det nygrusede stier og flotte, store hundegårder. Balder var mye mer opptatt av alle de spennende luktene enn av matmor som ville ha kos før hun dro! Balder var eneste hunden den kvelden men det skulle komme flere hunder dagen etter. I tillegg har Birgitte tre Labradorer selv, så det blir nok masse turer og lek på han mens vi er borte.

1 kommentar:

Anonym sa...

Flotte bilder som gir litt sug til nord norge kjenner jeg. Kos dere masse :)