søndag 10. mai 2009

Snufs!! Vi savner hundene!! Masse!!

Det begynner å bli veldig rart at hundene ikke er her. Jeg snakket lenge med Eva i dag og hun forteller at Bela aldri er mer enn 20 cm fra foten hennes. Og krøller seg sammen som et nøste i sofaen under pleddet når Eva sitter der. det eneste Eva bekymret seg for var at hun spiste så lite tørrfor... samtidig som hun fortalte at hun har fått roastbiff, ost, laks og andre gode middagsrester. Nei, kan du skjønne hvorfor hun ikke spiser de tørre knottene sine? ;o)

Forleden snakket jeg også med Birgitte på Labbrn hundepensjonat, og hun kunne fortelle om en lykkelig Balder som spiste godt (noe han ikke har gjort på mange uker), fikk tur hver dag og lekte masse sammen med hennes egen Labrador-tispe.
Så er det jo bare å håpe at de vil bli med oss hjem igjen når de skal hentes om noen dager.... :S

3 kommentarer:

Anonym sa...

Først og fremst, så gøy at du endelig er begynt å oppdatere bloggen. Det var ikke for tidlig :)
Skjønner godt at du savner hundene - masse. Det er tomt uten dem når de ikke er der og man lurer jo så på hvordan det går med dem. Bella hadde det hvertfall topp i Froland og Balder? Ja han er jo Balder. Laidback og godlynt, sikker på at han koser seg glugg ihjel samtidig som han lurer og venter på at dere skal komme :)

Syrilla sa...

Ja, det har vært laber aktivitet på bloggen en periode, men nå skal jeg prøve å være litt mer aktiv! Du har helt rett i at Balder er en laidback fyr som tar livet og alt som skjer rundt han med knusende ro. (med unntak av løpetid da ;o))Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem!!

Kystkvinnen sa...

Det er kjempebra at de trives, men bare vent til de ser dere. Forbered dere på sterk velkomst.